ПРОДУКЦІЯ SODASAN



СЕРТИФІКОВАНА ОРГАНІКА

КОНТАКТИ

Наша адреса:


Україна,
Київ, 03039,
вул. Байкова, 7

ТОВ «Торговий дім «Інфанта»

Телефон / Факс

+38/044/206-67-66

Офиційний дистриб'ютор –
Торговий дім Інфанта

www.infanta.com.ua

Замовлення та консультації


+38/044/206-67-67
+38/097/341-00-31
Анна

Відділ доставки


+38/067/ 400-82-30
Ростислав

Питання співробітництва


SvetaM@infanta.com.ua
Світлана Глущенко




Розробка сайту
© Dialon Web-Studio


Новини RSS 2.0

Для вас, батьки школярів!

Ця інформація для батьків майбутніх дев’ятикласників! Є можливість потрапити, отримавши акційну знижку 50%, до альтернативної школи з надзвичайно потужним викладацьким складом.

Ми раді, що СВІДОМЕ СПОЖИВАННЯ вже є справою не окремої людини чи окремої сім'ї. Ми отримуємо все більше запитів від компаній, які обирають безпечні товари для свого бізнесу.

Приємно, коли посуд у кав’ярні миють безпечним органічним засобом, а не найдешевшим аналогом. Коли співробітники в офісі миють руки сертифікованим натуральним милом на основі органічних олій. Коли на фірмі після миття підлоги не тхне «ядерними» ароматизаторами.

Це те, що робиться не на показ, а згідно з внутрішніми переконаннями директорів, засновників, співробітників компанії. Таке ведення бізнесу ми дійсно ПОВАЖАЄМО і завжди прагнемо запропонувати таким клієнтам особливі умови.

Але у згаданих вище випадках люди хоча б заробляють. А є такі компанії, де взагалі не йдеться про гроші (адже вони часто працюють просто на самоокупність), там мова йде про ідею та місію - виховати здорове суспільство! Знімаємо капелюха!

Хочемо розповісти про одну таку школу, з якою ми знайомі вже багато років: там давно перейшли на безпечну побутову хімію SODASAN для прибирання і потреб школи.

«Вальдорфську школу Борисфен» створила й підтримує спільнота батьків і вчителів, свідомих того, наскільки важливими є для людини її шкільні роки - для зміцнення здоров'я, пізнання світу, радості від уміння творити. Мета цієї школи - виховувати нове покоління, покоління цілісних людей, у яких розвинені мислення, почуття і воля. Завдання вчителів і батьків «Борисфена» власним прикладом навчити дітей бути активними та відповідальними, показати, що моральність і турбота про іншого та про світ є невід'ємною складовою зрілої людини.

Завдяки своїй цілісності вальдорфська педагогічна система сприяє розвитку в дітях тих якостей та здібностей, що дозволяють їм ставати ініціаторами і творцями культурних, технічних та соціальних трансформацій, яких потребує світ. Саме тому в розвинених країнах світу, де суспільство усвідомлює роль освіти, кількість вальдорфських шкіл невпинно зростає. На сьогодні у 61 країні світу нараховується більше 1090 вальдорфських шкіл і близько 1850 дитячих садків.

ПОКВАПТЕСЯ! Даруємо знижку 50% на рік навчання у 9 класі «Вальдорфської школи Борисфен» одному з тих щасливчиків, які до 18 червня 2021 року пройдуть співбесіду (переможця буде визначено за допомогою сервісу random.org). Цікаво? Пишіть у директ!

https://www.instagram.com/borysfen_waldorf_school/?utm_medium=copy_link

Якщо ви знаєте друзів, яким буде цікава ця школа - теґніть їх у кометарі, адже зараз триває набір не тільки у 1 клас, а й додатковий набір у молодшу та середню школу!

.

школа


"Дякуємо за покупку продукції SODASAN!
Так ви підтримуєте глобальний захист клімату
та робите активний внесок для збереження планети для нас і наших дітей!"

Юрген Хак
(засновник та керівник фірми)